Contouring Lip Gloss

€ 23,95

Inhoud: 15 ml.
Collageen stimulerende lipgloss voor vollere lippen. Versterkt de contouren van de lippen om ze een mooie vorm en meer definitie te geven, stimuleert de collageenproductie in het lipweefsel, geeft een extra lang houdende glans en biedt bescherming met antioxidanten voor jonger ogende lippen.

Zeg maar dag tegen dunne, strakke lippen.

We willen allemaal graag volle, mooi gevormde, jong ogende lippen en met deze lipgloss is dat nu mogelijk. Deze ultraglanzende lipgloss bevat een oligopeptide die de lippen definieert en de contouren versterkt, met bijzondere aandacht voor de 'cupidoboog' die met het ouder worden vervaagt. Het is klinisch bewezen dat deze peptide de collageenproductie stimuleert voor volle, mooi gevormde lippen in slechts 28 dagen.

Gebruik: zorg ervoor dat uw lippen droog en schoon zijn. Breng aan op schone lippen of over uw lippenstift voor extra kleur. 

Tip: voor een extra volume effect: breng het 28 dagen aan voor het slapen zodat de gloss de gedurende nacht kan intrekken waardoor de collageen productie beter verhoogd kan worden in het lipweefsel. 

 

De lipgloss is exclusief verkrijgbaar bij Body&Skin Huidverbeteringen.
Neem contact met ons op voor vragen of bestellingen.

Of maak gebruik van onze Whatsapp service: