Nailstudio Brandevoort


In het bruisende Helmond, het centrum van Brandevoort vind je ons in het befaamde nagelsalon, waar we streven naar het beste kwaliteit. Met een passie voor perfectie bieden we een scala aan behandelingen die zijn ontworpen om jouw nagels tot in de puntjes te verzorgen en nemen we daarom de tijd voor iedereen, zodat alle klanten tevreden de deur uit gaan.
Omdat we kwaliteit voorop stellen gebruiken we uitsluitend professionele (EU-gecertificeerde) producten, We werken met o.a. de topmerken The Gel Bottle, Magnetic, Anole en Verin. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Onze nagelsalon is GGD gecertificeerd, na elke behandeling wordt alles goed gedesinfecteerd en bij iedere klant wordt er een nieuwe vijl gebruikt.

 

In ons nagelsalon kunt u terecht voor gellak, acryl, gel en Biab nagels.

WAT IS BIAB?

"BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten." 

WAT DOET BIAB VOOR JE NAGELS?

"De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn."

VOOR WIE IS BIAB GESCHIKT? 

"Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen."

 

NAZORG  

Je hebt een mooie set nagels laten zetten maar om deze ook zo lang mogelijk mooi te houden is het heel belangrijk dat je ze goed verzorgt.

​* Verzorg je nagelriemen minimaal 2 keer per dag met een voedende nagelriemolie. Dit houdt je nagelriemen soepel, voorkomt het uitdrogen van de natuurlijke nagel en de gel nagels blijven langer mooi.
* Ook je handen zijn belangrijk vergeet ze niet regelmatig met een voedende crème te verzorgen.
* Door haarverf zilvershampoo en kruiden kunnen de nagels gaan verkleuren, draag altijd handschoenen om het te voorkomen. Gebruik ook handschoenen als je gaat werken in de tuin of bij gebruik van (agressieve) schoonmaakmiddelen zoals aceton, wasbenzine, thinner, chloor, ontvetter, schoonmaakazijn, antikal etc..
* Gel nagels zijn sterk maar het is geen gereedschap, dat betekent dat er niet alles mee mag doen. Voorkom druk op de nagels, probeer niet te peuteren aan de nagels en voorkom stoten. Door teveel druk op de kunstnagels kan er lucht ontstaan. Gebruik je kunstnagels ook niet om blikjes te openen.
* Laat je gel nagels op tijd nabehandelen, normaal is dat nodig tussen de 3 en de 4 weken afhankelijk van de groei van de nagels. Wacht je te lang dan kunnen de nagels gaan breken omdat er overgewicht komt aan de uiteinden.

GEL VS ACRYL NAGELS

Het komt regelmatig voor dat een klant specifiek vraagt naar acrylnagels.. Vaak geven ze dan ook aan dat ze acryl beter vinden dan gel. Wat zit hier achter en welke van de twee is nu beter? Gel en acryl zijn beide populaire opties voor wie de uitstraling van natuurlijke nagels wil verbeteren. Hoewel de twee soorten kunstnagels er hetzelfde uitzien, zijn er belangrijke verschillen tussen de twee.

 

HET VERSCHIL TUSSEN GELNAGELS EN ACRYL NAGELS  

Het verschil tussen gel en acryl is vrij minimaal. Het eindproduct is na het curen (polymeriseren is het chemische proces van hard worden/veranderen in plastic) bijna hetzelfde. Het chemische proces waarmee beide producten polymeriseren is totaal anders. Maar na het curen zijn het beide acrylplastics.

Gelnagels staan bekend om hun langdurige, glanzende afwerking, maar ze kunnen ook duurder zijn dan acrylnagels. Ze worden aangebracht in lagen en uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Gelnagels zijn over het algemeen flexibeler en natuurlijker dan acrylnagels.

 

BEVATTEN GEL EN ACRYL DEZELFDE INGREDIENTEN?  

Gelnagels en acrylnagels zijn gemaakt van dezelfde materialen, monomeervloeistof en polymeerpoeder. Het verschil is dat gelnagels oligomeren bevatten, dit zijn monomeren met een korte keten die de kunstnagels flexibeler maken.

 

WAT IS HET BESTE VOOR MIJN NATUURLIJKE NAGEL? 

Gelnagels een “gezonder” alternatief voor de nagel dan acryl. Ze veroorzaken minder snel schade aan de natuurlijke nagel of het nagelbed. Gelnagels voelen ook natuurlijker en minder stug aan dan acryl, dus als je ze per ongeluk ergens tegenaan slaat, breken ze minder snel.

 

DE GESCHIEDENIS VAN KUNSTNAGELS

Acryl nagels kwamen veel eerder op de markt dan gel. Vandaar dat ze gel eerder acrylgel wilde noemen maar omdat die naam te dicht tegen acryl aanzat hebben ze gekozen om voor (hardgel).

Het concept van kunstnagels gemaakt van acrylplastic was per ongeluk uitgevonden in 1954 door een tandarts genaamd Frederick Slack. Op een dag brak hij zijn nagel en wilde proberen met een kunstnagel van tandarts-acryl zijn natuurlijke nagel te repareren.

Sindsdien worden kunstnagels gedragen als een fashion statement en beauty symbool.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

 

PRIJSLIJST Prijs
BIAB NATUREL
BIAB + GELLAK
BIAB VERWIJDEREN
ACRYL NIEUWE SET
ACRYL OPVULLEN
GEL NAGELS NIEUW SET
GEL NAGELS OPVULLEN