• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Maandactie! Gratis hyaluron cleansinggel vanaf €100,-
  • Maak gebruik van onze WhatsApp service
  • Bel: 0655144738

Resultaten 


Samen naar het mooiste resultaat

Ieders huid is anders, zo spelen veel externe factoren een belangrijke rol in de vitaliteit van uw huid. Niet alleen uw leeftijd is een bepalende factor ook uw leefstijl heeft enorme invloed op de huid. Indien u jonger bent en tevens ook gezond leeft zult in de meeste gevallen direct resultaat boeken. 

Dit komt door een hogere concentratie van collageen en elastine bij een jongere huid ten opzichte van een verouderde huid. Helaas kunnen we de jaren niet veranderen, de manier waarop u leeft heeft u daarentegen in eigen hand. Een gezonde leefstijl en het gebruik van bijpassende verzorging tijdens maar ook na de kuur wordt aangeraden voor een optimaal resultaat. 

Is het resultaat blijvend?

JA! Het resultaat is blijvend. Echter gaat de natuurlijke veroudering van onze huid gewoon door. Daarom is het van belang om regelmatig een onderhoudsbehandeling met RF + infrarood en endermologie te nemen zodat we de aanmaak van nieuwe collageen blijven stimuleren. Dit zorgt ervoor dat de huid zijn gewenste stevigheid behoudt. 

Foto's van voor en na

Wij zijn op dit moment druk bezig met het verzamelen van voldoende beeldmateriaal om u een eerlijk en duidelijk beeld te geven van de gemaakte vooruitgang. 

Hyaluron RF rimpelbehandeling voorhoofdzone. Afname rimpeldiepte na 4 behandelingen. 

Hyaluron RF rimpelbehandeling fronszone. Afname rimpeldiepte na 4 behandelingen.

Hyaluron RF rimpelbehandeling neuslippenplooi. Afname rimpeldiepte na 3 behandelingen. 

Hyaluron RF rimpelbehandeling, Decolleté 1 zone, afname rimpeldiepte na 1 behandeling.

Hyaluron RF rimpelbehandeling neuslippenplooi, bovenlip en skinlifting kaaklijn. Afname rimpeldiepte en verstrakking kaaklijn na 1 behandeling.

Hyaluron RF rimpelbehandeling. Afname rimpeldiepte voorhoofd en fronszone, na 1 behandeling.

Facelift masker: Dit hydraterend masker is ideaal om de huid een oppepper te geven, bevat Aloë Vera en lift de huid, trekt de huid strakker. Afname rimpeldiepte, de huid ziet er rustiger en egaler uit, het resultaat blijft tot ca. 48 uur aanhouden. 

 

Hyaluron RF rimpelbehandeling/skinlift, met geadviseerde verzorging voor thuis gebruik. Afname rimpeldiepte binnen 3 behandelingen met een hogere intensiteit voor een sneller resultaat (waardoor roodheid/bloeduitstorting kan ontstaan) Foto is direct na de 3de behandeling genomen. 

Grote zone, skinlift/cellulitis behandeling. Vermindering van cellulitis en meetbare afname van lichaamsomtrek binnen 6 behandelingen

RF Hyaluron rimpelbehandeling/skinlifting, afname rimpeldiepte na 1 behandeling 

RF Hyaluron rimpelbehandeling/skinlifting na 6 behandelingen.

RF Hyaluron rimpelbehandeling/skinlifting na 5 behandelingen.