STRICTLY MEN PURE-VITAMIN 

Een uitgebreide voedende gezichtsbehandeling voor de normale huid tot een vale, droge huid.  Voor een intense hydratatie en we voorzien de huid van alle vitamines wat tevens een ultieme voedingsbron is voor het collageen waardoor we de verouderingsproces van de huid vertragen. Verfrist de doffe huid en geeft een verbeterde teint.

 

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Facial lotion
  • Dieptewerking
  • Masker
  • Serum
  • Dag verzorging

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. Door de vitamine C biedt het de huid tevens een bescherming tegen irritatie, ontstekingsreacties en vervuiling. Vitamine C vermindert acne, pigmentvlekken, voorkomt nieuwe vlekjes en verfrist een doffe huid. Zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. Maakt de huid sterk en verbetert het natuurlijke genezingsproces, waardoor rode vlekken na puistjes vervagen.

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De huid wordt behandeld en gevoed met een krachtige pure vitamin dieptewerking met de vitamines A (Retinol), vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, Omega Blue (blauwe bes). Het herstelt, verbetert, verzorgt de huid en maakt o.a. het collageen aan. Zorgt voor het vertragen van huidveroudering, hydrateert, vermindert roodheid, krachtige antioxidant, biedt bescherming, herstelt de (Uv) -beschadigde huid en versterkt de huid. De vitamines helpen ook bij vermindering van het risico op bloedvatbeschadigingen, wat vaak te zien is als een gestreste huid ouder wordt.

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het Energy masker voedt de huid met krachtige werkstoffen en laat de huid weer stralen. Hydrateert diep en is rijk aan vitamine C en hyaluronzuur (vochtherstellend & anti-aging). Het bevat ook Witte Berk (helend & revitaliserend) en Niacinamide (vitamine B3). Dit is een fantastische weldoener voor uw huid! Naast dat Niacinamide grove poriën helpt om hun natuurlijke vorm weer aan te nemen, werkt dat voor de hele huid en zal het huidoppervlak gladder aanvoelen en er egaler uit gaan zien. Niacinamide zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren. Deze natuurlijke huidvetten versterken de barrièrefunctie. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide een licht exfoliërende werking heeft, vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Verfrist de doffe huid, geeft een verbeterde teint, de huid wordt gladder, egaler,  en fijne droogtelijntjes worden vermindert. 

We geven de huid een extra boost met een serum dat de huid voedt met essentiële werkstoffen dat de huid weer laat stralen. Rijk aan vitamine C, roos essentiële olie, caroteen, Aloë Vera en heeft een zeer hydraterende werking. Het verzacht fijne lijntjes, egaliseert de huid, gaat verslappingen tegen en verhoogd de weerstand van de huid.

We ronden af met een met een zachte maar sterk voedende dag verzorging dat rijk is aan hyaluronzuur, soja, caroteen, essentiële rozenolie, Witte Berk en vitamine C. Verzorgt, verstevigt en hydrateert de huid, vermindert rimpels, verzacht en zorgt voor een egale teint.   

Prijs: € 58,00
Duur: 60 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging 
voor thuisgebruik