STRICTLY MEN SKIN-REPAIR 

Een intens zuiverende behandeling voor de vette of verstopte/onzuivere huid. 
De behandeling is ook geschikt voor de gevoelige huid. 

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Facial lotion
  • Dieptewerking
  • Masker
  • Serum
  • Dag verzorging 

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. Door de vitamine C biedt het de huid tevens een bescherming tegen irritatie, ontstekingsreacties en vervuiling. Vitamine C vermindert acne, pigmentvlekken, voorkomt nieuwe vlekjes en verfrist een doffe huid. Zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. Maakt de huid sterk en verbetert het natuurlijke genezingsproces, waardoor rode vlekken na puistjes vervagen.

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De huid wordt behandeld en gevoed met een dieptewerking, een zeer geavanceerd natuurlijke behandeling dat dezelfde werking heeft als een fruitzuren peeling, maar dan geschikt is voor zelfs de meest sensitieve huiden. Dit komt door de combinatie van natuurlijke werkstoffen Alpha hydroxy Acid en Salmin, dat gelijk staat aan 15% Glycolzuur zonder dat het de huid irriteert. Het verwijdert dode huidcellen zonder de levende huidcellen aan te tasten, vermindert talgaanmaak en werkt geneeskrachtig op ontstekingen. Minimaliseert het aantal comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads), puistjes en pukkels, terwijl de huid 100% gehydrateerd wordt. Het maakt de huid gladder, egaler en verfrist de teint van de huid. 

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het zuiverend Skin Repair masker heeft een ontgiftende werking, hydrateert, geeft voedingstoffen die de huid nodig heeft om te herstellen. Is rijk aan de mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink en vitamines A (retinol), B1, B2, B11 en C. Maakt de huid sterk, zeer effectief voor het intens reinigen van de poriën, verfijnt de poriën, minimaliseert het aantal comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads), puistjes, pukkels en verzacht de huid. 

We geven de huid een extra boost met een voedende serum dat o.a. vitamine C en kruidnagel bevat dat ontstekingsreacties en comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads) tegen gaat. 

We ronden af met een voedende en helende dag verzorging dat zorgt voor een diepe hydratatie, de crème werkt 24 uur door en versterkt de huid. De crème verzacht de huid, heeft een anti-aging werking, helpt bij puistjes en stopt overmatige talgproductie.  

 

Prijs: € 58,00
Duur: 60 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging
voor thuisgebruik