BOOZT FACIAL - FRUITY

Een uitgebreide gezichtsbehandeling geschikt voor alle huidtypes. De Fruity behandeling heeft een dezelfde werking als fruitzuren maar dan zonder chemische werkstoffen. De combinatie van Alpha hydroxy Acid en Salmin maakt de Fruity behandeling mogelijk om een goede peeling te hebben zonder huidirritaties. Salmin is een natuurlijke peeling voor de huid, het reinigt verstopte huidporiën en verwijdert onzuiverheden op de huid. Verfijnt de poriën, verwijdert dode huidcellen zonder de levende huidcellen aan te tasten.  1% Salmin is ongeveer even krachtig als 5% Glycolzuur. Fruity bevat 3% Salmin dat gelijk staat aan 15% Glycolzuur, zonder dat het uw huid irriteert en zelfs geschikt voor de meest sensitieve huiden. Vooral de vette/onzuivere huid, rokershuid/vale huid en zonbeschadigde huid hebben hier veel baat bij.

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Beautylotion
  • Dieptewerking
  • Massage
  • Hyaluron Masker
  • Serum
  • Dag verzorging

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. De reiniging werkt helend, revitaliserend, ondersteunt het helen van wonden en helpt om de barrière in de huid op te bouwen, Het egaliseert en herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een zuiverende, ontstekingsremmende werking en de reiniging is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

Op basis van eiwitsplitsende enzymen, papaïne en bromelaïne weken we op een huidvriendelijke manier dode huidcellen los. De diepte reiniging verdunt de hoornlaag effectief en verwijdert overtollig talg. Tevens bevordert het de natuurlijk herstellend vermogen van de huid. 

We brengen uw huid in balans door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De Fruity dieptewerking werkt helend en revitaliserend, heeft een gunstige invloed op alle huidfuncties. Het egaliseert de huid, herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een uitstekende voedingsbron voor het collageen, effectief voor het intens reinigen van de poriën, verfijnt tevens de poriën, vermindert talgaanmaak en werkt geneeskrachtig op ontstekingen. Minimaliseert het aantal comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads), puistjes en pukkels, terwijl de huid 100% gehydrateerd wordt. Zacht ingrediënt voor een heldere verfijnde teint. Het heeft een dezelfde werking als fruitzuren, op een natuurlijke manier en geschikt is voor zelfs de meest sensitieve huiden. 

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het Hyaluron masker is tevens een uitgebalanceerd voedingssupplement voor de huid, hydrateert diep, is rijk aan vitamine C, een krachtige antioxidant, sheabutter en hyaluronzuur. Bevat Niacinamide (vitamine B3), Witte Berk en Bètacaroteen. Hyaluron zorgt er voor om de conditie van het collageen zo hoog mogelijk te houden en te hydrateren, het werkt vocht herstellend en anti-aging. Verfijnt de poriën en fijne lijntjes, versterkt de elasticiteit van de huid, maakt de huid gladder en egaler. Verfrist de doffe huid, geeft een verbeterde teint en een mooie glow. 

We geven de huid een extra boost met een serum dat de huid voedt met essentiële werkstoffen dat de huid weer laat stralen. Rijk aan vitamine C, roos essentiële olie, caroteen, Aloë Vera en heeft een zeer hydraterende werking. Het verzacht fijne lijntjes, gaat verslapping tegen en verhoogd de weerstand van de huid.

We ronden af met een vochtregulerende dag verzorging die diep in de huid dringt waar het vocht wordt vastgehouden en zo de huid voedt van binnenuit. Rijk aan vitamine C, hyaluronzuur, sojabonen, caroteen en bevat amandel olie, glycerine, witte berk, roos essentiële olie en serum proteïne, Verzorgt, voedt, hydrateert, herstelt, beschermt en kalmeert de huid.

Prijs: € 58,00
Duur: 60 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging
voor thuisgebruik