Nieuw bij Body&Skin: Hét nieuwe nagellak systeem met Caption

Caption Polish, hét nieuwe nagellakken! 

Caption Polish is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een uv-lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak bijzonder snel touch-dry, blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak en is intens gepigmenteerd. Hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één keer. De lak is eenvoudig te verwijderen met bijvoorbeeld de Caption Onto The Next Polish Remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur. 

Laat uw nagels verwennen en kies voor een Caption Manicure tijdens een gezichtsbehandeling bij Body&Skin.

Kenmerken van Caption Polish

  • Touch-Dry binnen enkele minuten
  • Intens gepigmenteerd
  • Vrijwel altijd dekkend in één keer
  • Heeft de look van een gel
  • Langdurige spiegelglans
  • Blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak
  • Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen


Caption Polish is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van polymeer-technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van een gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp. Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer basecoat na verloop van tijd sterker en gezonder. De primer basecoat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de base coat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren en achttien top effects een long lasting resultaat. Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look!

Reacties op Caption Polish

Sinds de lancering van Caption Polish hebben we enthousiaste reacties ontvangen. Caption is een geweldig product voor in salons en kan gebruikt worden door nagelstylistes, schoonheidsspecialistes en vele andere Beauty Professionals. Daarbij is het een geweldig verkoopproduct. Door de unieke kwaliteiten verkoopt Caption Polish zich bijna vanzelf! Ook worden er regelmatig positieve reacties gegeven van verschillende BN'ers zoals Renée Vervoorn, Marlies Dekkers, Leontine Borsato en vele anderen!