BOOZT FACIAL - SKIN REPAIR

Een intens zuiverende gezichtsbehandeling speciaal voor een vette of onzuivere huid.  De behandeling is ook geschikt voor de gevoelige huid. 

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Verwijderen onzuiverheden/gerstkorrels
  • Beautylotion
  • Fruity dieptewerking
  • Massage
  • Skin Repair Masker
  • Serum
  • Dag verzorging

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. De reiniging werkt helend, revitaliserend, ondersteunt het helen van wonden en helpt om de barrière in de huid op te bouwen, Het egaliseert en herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een zuiverende, ontstekingsremmende werking en de reiniging is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Comedonen/gerstkorrels worden verwijderd, vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De huid wordt behandeld en gevoed met een Fruity dieptewerking, een zeer geavanceerd natuurlijke behandeling dat dezelfde werking heeft als een fruitzuren peeling, maar geschikt is voor zelfs de meest sensitieve huiden. Dit komt door de combinatie van natuurlijke werkstoffen Alpha hydroxy Acid en Salmin, dat gelijk staat aan 15% Glycolzuur zonder dat het de huid irriteert. Het verwijdert dode huidcellen zonder de levende huidcellen aan te tasten, vermindert talgaanmaak en werkt geneeskrachtig op ontstekingen. Minimaliseert het aantal comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads), puistjes en pukkels, terwijl de huid 100% gehydrateerd wordt. Het maakt de huid gladder, egaler en verfrist de teint van de huid. 

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het zuiverend Skin Repair masker heeft een ontgiftende werking, hydrateert, geeft voedingstoffen die de huid nodig heeft om te herstellen. Is rijk aan de mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink en vitamines A (retinol), B1, B2, B11 en C. Maakt de huid sterk, zeer effectief voor het intens reinigen van de poriën, verfijnt de poriën, minimaliseert het aantal comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads), puistjes, pukkels en verzacht de huid. 

We geven de huid een extra boost met een serum dat kruidnagel bevat tegen comedonen (mee-eters, blackheads/whiteheads), Vitamine C, het versterkt en voedt de huid en heeft tevens een gunstige invloed op pigmentvlekken.

We ronden af met een voedende en helende dag verzorging dat zorgt voor een diepe hydratatie, de crème werkt 24 uur door en versterkt de huid. De crème bevat zijde peptide, collageen, vitamine E, hyaluronzuur en Aloë Vera. Een anti-aging werking, helpt bij puistjes en stopt overmatige talgproductie.  

 

Prijs: € 68,00
Duur: 70 minuten

Kuurverband 4 behandelingen
Prijs: €250

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging voor thuisgebruik