STRICTLY MEN ANTI-AGING

Een uitgebreide voedende gezichtsbehandeling voor de verouderde, veeleisende huid die direct het resultaat verwacht. Bij deze behandeling maken we o.a. gebruik van het Algen Complex (liftend effect), bleekselderij met de kostbare ingrediënten waaronder: vitamine A (Retinol), B1, B2, B3, B5, B6, folaat, vitamine C en vitamine K, essentiële minerale zoals borium, calcium, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, selenium, natrium, zwavel en zink en verschillende aminozuren. De Witte Berk (helend en revitaliserend). Pullulan voor een verstrakkende werking en we werken met een 4-voudig hyaluron met vitamine C die alle huidlagen voedt en tevens een intensieve voedingsbron voor het collageen is (anti-aging).

 

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Facial lotion
  • Dieptewerking
  • Masker
  • Serum
  • Dag verzorging

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. Door de vitamine C biedt het de huid tevens een bescherming tegen irritatie, ontstekingsreacties en vervuiling. Vitamine C vermindert acne, pigmentvlekken, voorkomt nieuwe vlekjes en verfrist een doffe huid. Zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. Maakt de huid sterk en verbetert het natuurlijke genezingsproces, waardoor rode vlekken na puistjes vervagen.

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De huid wordt behandeld en gevoed met een krachtige 4-voudig hyaluronic dieptewerking in combinatie met Aloë Vera, dat 24 uur een diepe hydratatie geeft en tevens een ultieme voedingsbron voor het collageen is. Het zorgt dat de huidstructuur 'vol' wordt en rimpels worden hierdoor vermindert. Rijk aan vitamine C dat werkt als een krachtige antioxidant. Het biedt de huid tevens een bescherming tegen irritatie, ontstekingsreacties, vervuiling en Uv-straling. Vitamine C vermindert acne, pigmentvlekken, voorkomt nieuwe vlekjes en verfrist een doffe huid. Het helpt tevens bij rosacea. Zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. Het stimuleert het de aanmaak van collageen, geeft de teint een oppepper en helpt veroudering van de huid te voorkomen. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel).

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het masker is rijk aan witte klei dat absorberend werkt, trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid en maakt de huid sterk. (Rijk aan de mineralen ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink). Het verzacht en herstelt de vochtarme huid. Sheabutter voor een krachtige hydratatie, collageen extract en vitamine E werkt voedend en versterkend, is een sterke antioxidant en heeft een helende maar ook beschermende werking. Een krachtige samenstelling van Algen Complex dat voor een liftend effect zorgt en van bleekselderij met de kostbare ingrediënten waaronder: vitamine A (Retinol), B1, B2, B3, B5, B6, folaat, vitamine C en vitamine K, essentiële minerale zoals borium, calcium, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, selenium, natrium, zwavel en zink en verschillende aminozuren. De Witte Berk werkt helend, revitaliserend, zuiverend en is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen. Kortom, het maakt de huid veerkrachtig en verbetert de aanmaak van collageen, beschermt en verhoogd de productie van collageen waardoor rimpels verminderen en de huid verstevigt wordt. Lift, voedt en versterkt de huid en het vervaagt littekens en (ouderdoms)vlekken voor een egalere teint. 

We geven de huid een extra boost met een serum dat rijk is aan vitamines en roos essentiële olie, hyaluronzuur, Aloé Vera, botuline essence, aminozuren, zijde peptide, vitamine A (Retinol), B, C, D en E. Bevat gezonde mineralen zoals o.a. magnesium, calcium en zink. Naast de bouwstoffen is het serum ook rijk aan Witte Berk. Het hoge gehalte aan hyaluronzuur zorgt ervoor dat het collageen soepel blijft. Pullulan geeft de huid een verstrakkende werking. hydrateert, verstevigt en lift de huid. Dit serum verzorgt en voedt de huid op alle mogelijke manieren. 

We ronden af met een met een zachte maar sterk voedende dag verzorging dat rijk is aan hyaluronzuur, soja, caroteen, essentiële rozenolie, Witte Berk en vitamine C. Verzorgt, verstevigt en hydrateert de huid, vermindert rimpels, verzacht en zorgt voor een egale teint. 

Prijs: € 58,00
Duur: 60 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging 
voor thuisgebruik